Spring naar content

Hulaaloop, stap voor stap

Stel het abonnement samen dat bij je past

Op basis van jouw gekozen aantal items en de stijl gaat onze stylist een pakket samenstellen met gebruikte kinderkleding. Alleen de aangeboden merken door Hulaaloop komen in het pakket. Je kan de kleding eindeloos combineren en het wordt geleverd in een herbruikbare verpakking.

De juiste kleding voor het juiste moment

De kleding is professioneel gereinigd en gecontroleerd. Zit er een vlekje op de kleding? Geen probleem, in het abonnement zit een verzekering waardoor je kindje zorgeloos kan genieten en spelen. Er zijn geen extra kosten als we kleding terug krijgen met een vlekje, dit kan gebeuren.

Wisselen waneer het uitkomt

Is je kindje klaar voor een maat groter? Stuur ons een mail met de nieuwe maat die je wil ontvangen. Je ontvangt eerst het nieuwe pakket met de DHL verzendlabel en je kan vervolgens in dezelfde verpakking het volledige oude pakket weer retourneren. 

Flexibele service en maandelijks opzegbaar

Je abonnementskosten worden maandelijks afgeschreven. Je betaalt éénmalig € 5,95 verzendkosten bij de eerste bestelling. Daarna kan je gratis wisselen voor een maat groter. Als je volledig stopt met de service dan kan je de kleding zelf retourneren en de verzendkosten betalen.